Moderne scootmobiel

Ben je op zoek naar een moderne scootmobiel met een hip en vlot design? Op Scootzorg.nl helpen we jou bij het kiezen van een mooie scoot die ook visueel past bij jouw wensen. De gemiddelde scootmobiel ziet er soms nog wat oubollig uit. Kleine saaie wieltjes, veel plastic, rare kleuren of een heel opvallend mandje. We merken dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een moderne uitvoering die ook past bij 2024. Net zoals bij auto’s en elektrische fietsen is er gelukkig veel innovatie. Fabrikanten besteden steeds meer aandacht aan het design van de scootmobiel wat resulteert in mooie, vlotte en hippe modellen. Op deze pagina vind je de mooiste voorbeelden.

  • Moderne scootmobielen hebben een onderscheidend design ten opzichte van traditionele modellen
  • Een fraai ontwerp, mooie kleuren en een slim design voor maximale veiligheid
  • Voorbeelden van de wat hippere modellen zijn 2Kerr, Scoozy en Quingo en Mango

Afrekenen met vooroordelen rondom de scootmobiel
Scootmobiel-rijders kampen met de nodige vooroordelen. Oud en lui zijn woorden die mensen al snel in de mond nemen. En dat is natuurlijk volstrekt onterecht. Een moderne en hippe scootmobiel kan hier verandering in brengen. Op deze pagina vind je daarom onze top-3 mooie scootmobielen. 

Welke fabrikanten leveren mooie scootmobielen?

Leveranciers besteden steeds meer aandacht aan het ontwerp en design van de scootmobiel. De traditionele scoot wordt langzaam maar zeker vervangen voor hippe en vlotte robuuste modellen met grote wielen, mooie kleuren, ledverlichting en een slim ontwerp. Hieronder bespreken we een aantal van deze fabriakanten.

1. Scoozy
Scoozy biedt een uniek alternatief op het traditionele model. Deze mobiel heeft 4-wielaandrijving, is extreem veilig, heeft een lange actieradius van liefst 100 KM, kan worden bediend met één hand en heeft bovenal een uniek en vernieuwend design. Ontworpen in Delft, 100% Nederlands. Zie ook www.scoozy.nl voor meer informatie.

mooie-en-hippe-scootmobiel
Bron: scoozy

2. Quingo
Ook Quingo is een interessante optie. Deze fabrikant rekent af met het traditionele model. Quingo biedt een veilig, wendbaar en bovenal heel comfortabel model met een 5e wiel. Hierdoor ben je extra wendbaar. Niet voor niets werd dit model als eens uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar.

3. Scootmobiel4all
Een andere relatief nieuwe speler is Scootmobiel4all. Zij leverren hippe en snelle modellen voor elke doelgroep. Er is zowel een hip en vlot design in het opvouwbare, driewiel als het vierwiel segment. Het stijlvolle model Astrixx is bijvoorbeeld een stoer model met ledverlichting en mooie wielen.