Scootmobiel Winkels

Bent u op zoek naar advies op een persoonlijke manier? Dan raden we u aan om een showroom te bezoeken. In een scootmobiel showroom kunt u volledig vrijblijvend verschillende modellen bekijken, uitproberen, offertes aanvragen of vragen stellen. Dit kunt u alleen doen of samen met bijvoorbeeld een familielid of vriend. In een scootmobiel winkel test u dus gemakkelijk diverse merken uit waardoor u een goede keuze kunt maken. Eventueel kunt u natuurlijk ook kiezen voor een demo aan huis.

Scootmobiel speciaalzaken in Nederland

In Nederland zijn heel veel verschillende aanbieders van scootmobielen. Sommigen hebben een eigen winkel, andere werken samen met gemeenten of thuiszorginstellingen. Elke showroom is weer anders. Er zijn grote shops maar ook kleinere speciaalzaken. De ene leveranciers verkoopt ook rollators, rolstoelen trapliften en andere medische hulpmiddelen, de andere verkoopt puur en alleen scootmobielen in de winkel. Bekijk van tevoren goed naar welke modellen u op zoek bent en of de verkoper die u wilt bezoeken deze merken of modellen ook aanbiedt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Overzicht lokale verkooppunten en uitgiftepunten

Onze medewerkers hebben in de onderstaande tabel een overzicht geplaatst met meer dan 350+ winkels en servicepunten waar u meer informatie kunt inwinnen over medische hulpmiddelen (en specifiek natuurlijk de scoots). Dit zijn zowel zelfstandig winkels met scootmobielen, als ook gemeenten, thuiszorginstellingen of andere WMO dienstverleners.

wdt_ID Winkel Straatnaam Postcode Plaats
1 Welzorg Gyroscoopweg 100 1042 AX Amsterdam
2 Medipoint DC Amsterdam Jarmuiden 58 1046 AE Amsterdam
3 Welzorg Pelerin 1 1046 CC Amsterdam
4 Vegro Jan Tooropstraat 164 1061 AE Amsterdam
5 Mango Rijnstraat 237-239 1079 HH Amsterdam
6 Vegro Arend Janszoon Ernststraat 238 1082 LT Amsterdam
7 Waaijenberg Mobiliteit Keienbergweg 48 1101 GC Amsterdam-Zuidoost
8 Dijklander ziekenhuis Heideweg 1B 1132 DA Volendam
9 Medipoint | Thuiszorgwinkels Amstelring Laan v/d Helende Meesters 431 1186 DK Amstelveen
10 Vegro Oude Torenstraat 59 1211 BV Hilversum