Scootmobiel aanhanger

Een scootmobiel betekent voor mensen, die minder valide zijn, een goede mogelijkheid om toch mobiel te zijn en er op uit te kunnen gaan. Maar wat nu, als u afhankelijk bent van een scootmobiel, en een grote afstand moet afleggen of op vakantie wilt gaan? U moet dan op zoek naar alternatief vervoer en hebt u niet altijd de beschikking over uw eigen luxe scootmobiel. In dat geval kan een passende aanhangwagen een goede oplossing bieden. De aanschaf van een aanhangwagen betekent dat u niet meer afhankelijk hoeft te zijn van anderen, met de eventuele extra kosten die dat met zich meebrengt. Een aanhangwagen biedt, naast de mogelijkheid tot het vervoer van uw scootmobiel, natuurlijk nog veel meer mogelijkheden en is een investering die zeker zijn geld waard is. Laat u zich daarom verrassen door onze lage prijzen en interessante aanbiedingen.

Welke aanhanger is geschikt?

Welke aanhanger geschikt is voor uw situatie hangt af van uw eigen wensen. U kunt er voor kiezen om een aanhangwagen aan te schaffen die alleen plaats hoeft te bieden aan uw scootmobiel. In dat geval zou een kleine bakwagen, eventueel voorzien van een optionele huif, in combinatie met een aangepaste achterklep of oprijplaten een oplossing kunnen zijn. U kunt ook de keuze maken voor een wat grotere bagagewagen die voorzien is van een achterklep, welke omlaag klapt en zodoende als oprijplaat gebruikt kan worden. Een dergelijke aanhangwagen biedt naast uw scootmobiel ook nog ruimte voor een fiets of andere bagage. Hierdoor kan een mede reisgenoot ook met u mee met uitstapjes vanaf het vakantieadres. Er zijn vele mogelijkheden om een passende aanhangwagen voor het vervoer van uw scootmobiel te creëren. Neemt u eens contact met ons op om te informeren wat wij voor u kunnen doen.

Voorbeelden van aanhangers

Op deze website laten wij u enkele voorbeelden zien van aanhangwagens die zeer geschikt zijn voor het vervoer van een scootmobiel. De getoonde voorbeelden zijn standaard leverbaar maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht met speciale wensen. Wij hebben naast een groot aanbod aan aanhangwagens ook een uitgebreid assortiment aan accessoires waarmee een aanhangwagen geheel naar eigen wens aan te passen is. Wij hebben een ruim aanbod van enkelassige aanhangwagens tot 750kg, welke geschikt zijn voor het vervoeren van een scootmobiel en waar u geen aanvullend aanhangwagenrijbewijs voor nodig bent. Uiteraard kunnen wij ook zwaardere aanhangwagens leveren waarbij u eventueel wel een apart aanhangwagenrijbewijs nodig hebt. Wij doen u graag een passend advies voor de beste oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen

Neemt u in dat geval contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. Wij denken graag met u mee om de juiste aanhangwagen naar uw eisen en wensen te vinden. Wij hebben een grote eigen voorraad aanhangwagens en u kunt de gewenste aanhanger in de meeste gevallen dan ook direct meenemen. Na aanschaf van een geschikte aanhangwagen ligt de wereld letterlijk voor u open en kunt u overal over uw eigen scootmobiel beschikken.